Berlin la Constanta



Am avut de curand surpriza sa descopar ca barul unde mi-am scris temele, patru ani de liceu si unde am umplut un caiet studentesc cu jocuri de Wist, s-a transformat acum in clubul perfect pentru underground. Se afla in Constanta, se numeste Berlin, s-a deschis anul acesta, in februarie. Cum cobori inspre Piata Ovidiu, este la subsolul hotelului fostului Birou de Turism pentru Tieneret care, desi are alt proprietar decat inainte de ‘89, el tot BTT se numeste. Arata foarte bine, nu e glam, nu-i nici trashy, este pur si simplu cool.

Este decorat minimal, peretii sunt placati cu dreptunghiuri din piele alba si neagra, care formeaza spirale sau coduri de bare. Ca sa ajungi la toaleta, urci niste scari, treci prin receptie, saluti daca vrei receptionera turcoaica si de-abia apoi ajungi a baie, unde te intampina, ca pe vremuri, o masa cu fata de masa, cu o vaza pe fata de masa si o margareta in vaza. Preturile sunt mici, mici, mici, 4 lei berea.

Ce este insa cu adevarat cool e ca poti veni aici cu grupul tau de prieteni si cu prietenii lor, printre care poate se afla si un DJ si va puteti distra departe de populatia si line-up-ul din La Mania, Kristal sau Gossip Mamaia. Fara a plati chirie, numai cu o consumatie obligatorie de 30 de lei de persoana, ai parte de undergound pe litoral. Doritorii de petreceri sa-l sune din timp pe Mircea, la 0766 484 948 sau sa-i tasteze aici: mircea.boulean@gmail.com.

No comments: